Оригинална Мерцедесова бртвена фолија са задњим вратима за В201 190 190Е 190Д А2017370087

Description

Оригинална врата од Мерцедес-ове фолије за В201 / 190Е / 190Д А2017370087

More details

Features

  • ОЕ бројеви делова А201 737 0087, А201 737 0087, А201 737 00 87 * * Оригинални бројеви делова су само за поређење.

Reference: A2017370087

Condition: New product

На лагеру

29,99 € Bez PDV-a

Lieferzeit: 1-2 Werktage

Оригинална Мерцедесова фолија / поклопац / за задња врата. Одговара свим моделима Мерцедес В201 (190Е / 190Д / 190).

Веома добра својства заптивања и заптивања.

Погодан за:

201 - серија 201
190 Е 1,8: 190 Е 1,8 АУСТРАЛИЈА (201018)
190 (201022)
190 (201023)
190 Е: 190 Е 2.3 САД: 190 Е АУСТРАЛИЈА: 190 Е ЈАПАН (201024)
190 Е 2,3: 190 Е 2,3 ЈАПАН: 190 Е 2,3 САД: 190 Е 2,3 (201028)
190 Е 2,6: 190 Е 2,6 АУСТРАЛИЈА: 190 Е 2,6 ЈАПАН: 190 (201029)
190 Е 2.3-16: 190 Е 2.3-16 ЈАПАН: 190 Е 2.3-16 САД (201034)
190 Е 2,5-16: 190 Е 2,5-16 ЈАПАН (201035)
190 Е 2.5-16 ЕВОЛУЦИЈА (201036)
190 Д: 190 Д 2,2 САД (201122)
190 Д 2,5: 190 Д 2,5 АУСТРАЛИЈА: 190 Д 2,5 ЈАПАН: 190 (201126)
190 Д 2,5 ТУРБО САД: 190 Д 2,5 ТУРБОДИЗЕЛ: 190 Д 2. (201128)