Мерцедес заптивка заптивајуће шине заптивка прозорског вратила позади десно десно од В124 лимузине А1247350265

Description

Мерцедес бенз заптивање прозора заптивање шина осовине задњи десни спољни В124 купе А1247350265

More details

Features

  • ОЕ бројеви делова А1247350265, А124 7350 265, А124 735 02 65 * * Оригинални бројеви делова су само за поређење.

Reference: WDBT1247350265

Condition: New product

На лагеру

69,90 € Bez PDV-a

Lieferzeit: 1-2 Werktage

Заптивна шина споља за Мерцедес Бенз В124 / седан. Сувозачева страна, позади десно.

Погодан за:

124 - 124 серије
200 Е / Е 200 (124019)
200 (124020)
200 Е (124021)
220 Е / Е 220: Е 220 ЈАПАН (124022)
230 Е: 230 Е ЈАПАНСКА (124023)
260 Е: 260 Е ЈАПАН: 300 Е 2,6 САД (124026)
260 Е: 260 Е ЈАПАНСКА (124027)
280 Е / Е 280: 300 Е 2,8 САД: Е 280 ЈАПАН (124028)
280 Е / Е 280 (124029)
300 Е: 300 Е ЈАПАН: 300 Е САД (124030)
300 Е-24 ЈАПАН: 300 Е-24, АМГ 300 Е 3,4 (124031)
300 Е САД (124032)
400 Е САД (124034)
Е 500 САД: 500 Е / АМГ 500 Е 6,0 Е 500 / Е 60 АМГ: Е (124036)
200 Д: Е 200 ДИЗЕЛ (124 120)
250 Д (124125)
Е 250 ДИЗЕЛ (124126)
250 Д (124127)
250 Д ТУРБОДИЗЕЛ: 300 Д 2,5 ТУРБО САД: Е 250 ТУРБОД (124128)
Е 250 ДИЗЕЛ (124129)
300 Д (124130)
Е 300 ДИЗЕЛ: Е 300 ДИЗЕЛ САД (124131)
300 Д ТУРБОДИЗЕЛ: 300 Д ТУРБОДИЗЕЛ ЈАПАН: 300 Д ТУ (124133)
260 Е 4 МАТИЋ (124226)
300 Е 4 МАТИЦ / Е 300 4МАТИЦ: 300 Е 4 МАТИЦ ЈАПАН: 3 (124230)
300 Д 4 МАТИЋ (124330)
300 Д ТУРБОДИЕСЕЛ 4 МАТИ: 300 Д ТУРБОДИЕСЕЛ 4 МАТИ (124333)Горњи бројеви делова су само за упоређивање.