ОЕ чаура заштитног црева за врата Мерцедес Бенз В123 В201 В126 А1268210397

Description

Оригинална маншета за заштиту црева за врата Мерцедес Бенз В123 В126 В201 А1268210397

ЗАШТИТНА ЦЕВ, ЕЛЕКТРИЧНИ КАБЕЛ, ПРЕДЊИ ЗИДНИ СТОЛПАК ДО ВОЗАЧКИХ ВРАТА

More details

Features

  • ОЕ бројеви делова А1268210397, А126 821 0397, А126 821 03 97 * * Оригинални бројеви делова су само за поређење.

Reference: WDBT1268210397

Condition: New product

На лагеру

29,99 € Bez PDV-a

Lieferzeit: 1-2 Werktage

Оригинална чахурна чаура / заштитно црево за Мерцедес Бенз В123 В126 В201.

Одговара:

123 - 123 серија
250 (123003)
280 Е (123007)
230: 230 ЈАПАН: 230 САД (123023)
250 (123026)
250 (123028)
280 Е: 280 Е ЈАПОНСКА: 280 Е САД (123033)
280 ЦЕ: 280 ЦЕ УСА (123053)
280 ТЕ (123093)
240 Д (123102)
240 Д (123103)
300 Д (123105)
200 Д (123120)
240 Д: 240 Д ЈАПАН: 240 Д САД (123123)
240 Д (123125)
300 Д: 300 Д ЈАПАН: 300 Д САД (123130)
300 Д (123132)
300 Д ТУРБОДИЕСЕЛ ЈАПАН: 300 Д ТУРБОДИЕСЕЛ САД (123133)
300 ЦД ТУРБОДИЕСЕЛ САД (123153)
240 ТД (123183)
300 ТД: 300 ТД САД (123190)
300 ТД ТУРБОДИЕСЕЛ: 300 ТД ТУРБОДИЕСЕЛ САД (123193)
230 Е (123200)
200 (123220)
230 Е: 230 Е ЈАПАНСКА (123223)
230 ЦЕ (123243)
200 Т (123280)
230 ТЕ (123283)
С-класа - серија 126
280 С (126021)
280 СЕ: 280 СЕ ЈАПАН (126022)
280 СЕЛ (126023)
380 СЕ: 380 СЕ САД (126032)
380 СЕЛ: 380 СЕЛ САД: 380 СЕЛ ЈАПАН (126033)
500 СЕ: 500 СЕ ЈАПАН (126036)
500 СЕЛ: 500 СЕЛ САД: 500 СЕЛ ЈАПАН (126037)
380 СЕК: 380 СЕК ЈАПАН: 380 СЕК САД (126043)
500 СЕК: 500 СЕК ЈАПАН: 500 СЕК САД (126044)
300 СД САД: 300 СД ЈАПАН (126120)
201 - серија 201
190 (201022)
190 (201023)
190 Е: 190 Е 2.3 САД: 190 Е АУСТРАЛИЈА: 190 Е ЈАПАН (201024)
190 Е 2.3-16: 190 Е 2.3-16 ЈАПАН: 190 Е 2.3-16 САД (201034)
190 Д: 190 Д 2,2 САД (201122)
190 Д 2,5: 190 Д 2,5 АУСТРАЛИЈА: 190 Д 2,5 ЈАПАН: 190 (201126)


Горњи бројеви делова су само за упоређивање.